The Book of Stories - Tarinoita maailmalta Part 2 by Pekka Puotiniemi

2 meni eurooppaan. 2 jäi Suomeen. Yksi löysi eurooppalaisen Suomesta joka oli kotoisin sieltä minne ensimmäiset kaksikin meni. Hänen matka jatkuu Helsinkiin ja sieltä Eestiin. Missä heidän tiet eroavat, uusi tarina alkaa.

2 of them went to Europe. 2 of them stayed in Finland. One found European from Finland who was from there where the first two went. His journey continues to Helsinki and then to Estonia. Where their path ends, another story begins.

The Book of Stories - Tarinoita maailmalta by Pekka Puotiniemi

Niin se aika vaan kuluu eikä tännekään ole tullut kirjoitettua yhtään mitään... No mutta, ensimmäistä projektia olisi tulossa tässä tämän- tai ensivuoden puolella. Siihen vaikuttaa monta tekijää joita en tässä alkutaipaleella lähde enempää paljastamaan. Mutta kun alkaa tapahtumaan aion aktivoitua blogin muodossa josta voi sitten seurata prokkiksen etenemistä.

Helpoin osuus prokkiksesta on suoritettu ja nyt vain odotellaan josko sitä päästään kuvaamaan. Aika näyttää. Yllä teaser kuva tulevasta joka ei kylläkään itse lopputulokseen liity, tai no liittyy. Mutta ei siis sillätavalla... The Book of Stories - Tarinoita maailmalta, Pysykääpä kuulolla!